Image Alt

Menukaart

Trendy

Voorgerechten

Vitello tonnato
€ 19

mi-cuit van tonijn, mozzarella, koningskappertjes en artisjok

Huisbereide garnaalkroketjes
€ 19

handgepelde garnaaltjes. (2 stuks)

Tartaar van tonijn
€ 19

Gekonfijte sjalot, hijiki

Carpaccio van Secreto07
€ 23

ganzenlever, parmezaan, olijf, tomaat, sausje van truffel

Taartje van tomaat en burrata
€ 16

rucola en parmezaan (vegi)

Onze

Hoofdgerechten

Gegrilde entrecôte West-Vlaams Rood by "De vleeshouwerij Knesselare" (2 personen)
€ 34 (per persoon)

Sharing vegetables (5 soorten groentjes) volgens marktaanbod

Entrecôte van de week (perfect gerijpt stuk by "de vleeshouwerij"
€ 39

Sharing vegetables (5 soorten groentjes) volgens marktaanbod

Kabeljauwhaasje, korstje van Oud Brugge kaas
€ 32

Sharing vegetables (5 soorten groentjes) volgens marktaanbod

Franse eend
€ 32

Sausje van sinaasappel, knolselderzalfje

Afsluiten met

Dessert

Tarte tatin
€ 8

vanille-ijs, appel-gember julienne, gezouten karamelsausje

Moelleux
€ 10

Donkere chocolade, Vanille ijs

Witte Dame
€ 8

Huisbereid vanille-ijs, chocoladesaus, chantillyroom

Pop-Up Marus 34

Breeweg 34
8020 Hertsberge

Info@marus34.be
0479/ 33 55 47