Trendy
Voorgerechten
Vitello tonnato
€ 19mi-cuit van tonijn, mozzarella, koningskappertjes en artisjok
Huisbereide garnaalkroketjes
€ 19handgepelde garnaaltjes. (2 stuks)
Tartaar van tonijn
€ 19Gekonfijte sjalot, hijiki
Carpaccio van Secreto07
€ 23ganzenlever, parmezaan, olijf, tomaat, sausje van truffel
Taartje van tomaat en burrata
€ 16rucola en parmezaan (vegi)
Onze
Hoofdgerechten
Gegrilde entrecôte West-Vlaams Rood by "De vleeshouwerij Knesselare" (2 personen)
€ 34 (per persoon)Sharing vegetables (5 soorten groentjes) volgens marktaanbod
Entrecôte van de week (perfect gerijpt stuk by "de vleeshouwerij"
€ 39Sharing vegetables (5 soorten groentjes) volgens marktaanbod
Kabeljauwhaasje, korstje van Oud Brugge kaas
€ 32Sharing vegetables (5 soorten groentjes) volgens marktaanbod
Franse eend
€ 32Sausje van sinaasappel, knolselderzalfje
Afsluiten met
Dessert
Tarte tatin
€ 8vanille-ijs, appel-gember julienne, gezouten karamelsausje
Moelleux
€ 10Donkere chocolade, Vanille ijs
Witte Dame
€ 8Huisbereid vanille-ijs, chocoladesaus, chantillyroom